Wonen op de Veluwe is heerlijk

Zie je het al voor je? Thuiskomen in de natuur, met alle luxe zoals jij het wenst en alle faciliteiten binnen handbereik. Op buitengoed De Eikenhorst woon je midden op de Veluwe, vlak bij het charmante Garderen. In de omgeving vind je sprookjesachtige bossen, afgewisseld met heidevelden, zandverstuivingen en weilanden. 


Dit wordt je nieuwe woonbeleving als je kiest voor een bouwkavel op De Eikenhorst. Je ervaart er het beste van twee werelden. De rust en zuiverheid van de natuur om te ontspannen of voor een sportieve inspanning. En de gezelligheid van sfeervolle dorpen en steden. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op

Garderen: een mooi dorp!

Op 1,5 kilometer ligt Garderen, een klein en gezellig dorp dat vele wandelaars en fietsers trekt. Garderen (gemeente Barneveld) heeft zo’n 2150 inwoners. In het knusse centrum zijn winkels, restaurants en terrasjes. Garderen is een oud dorp. Zo stamt de toren van de Dorpskerk uit begin 14e eeuw. Op de Dorpsbrink staat een prachtig gerestaureerde middeleeuwse dorpspomp. Sinds de restauratie in 2012 kan je het natuurwater uit deze bron veilig drinken. 

Bosrijk wonen, nabij de uitvalswegen

Je woont op De Eikenhorst (Oud Milligenseweg 54) heerlijk rustig en toch vlakbij belangrijke uitvalswegen. Met de auto ben je binnen 7 minuten op de A1 richting Amersfoort, Amsterdam en Utrecht. Of richting Apeldoorn, Deventer en Enschede. Op steenworp afstand ligt de historische Hanzestad Harderwijk met vele restaurants (waaronder twee restaurants met Michelinster), sfeervolle terrassen, boulevard en watersportmogelijkheden. En natuurlijk ook gezellige dorpen als Ermelo en Putten. 


De bereikbaarheid is uitstekend. Of het nu gaat om je werk of een dagje shoppen in de stad. Thuiskomen doe je op De Eikenhorst.

Dagelijkse voorzieningen in de buurt

De dagelijkse voorzieningen vind je dichtbij. In Garderen zijn onder meer twee supermarkten, twee slagers, een bakker, een theewinkel, een luxe cadeauwinkel, een beddenspeciaalzaak en natuurlijk de lekkerste ijssalon van de Veluwe. Ook zijn er kinderopvang en een basisschool. En natuurlijk de zorgfaciliteiten, zoals huisarts, tandarts, dierenarts en ouderenzorg.

kom wonen in de natuur

Bossen, heidevelden en zandverstuivingen

De locatie van buitengoed De Eikenhorst is synoniem aan natuur. De rondom gelegen natuurgebieden zijn rijk aan flora en fauna. Het is ook het gebied van Landgoed Schovenhorst, het Kroondomein, het Speulderbos en het Sprielderbos. En iets verderop: Landgoed Staverden, Kootwijkerzand (het grootste stuifzandgebied van West-Europa) en het Putterbos. Je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen, sporten. Als je wilt direct vanuit je villa. 

Heerlijk uit eten op de Veluwe

De Veluwe heeft culinair veel te bieden. Van gezellige restaurantjes voor jonge gezinnen tot gerenommeerde sterrenrestaurants. Verspreid over de dorpen en steden op de Veluwe vind je vele heerlijke terrassen. Vaak op bijzondere locaties, bijvoorbeeld met de natuur of het water aan je voeten of op een mooi plein. Allemaal op rij- of sportieve fietsafstand van De Eikenhorst.

Ontvang meer informatie over de kavels

Nieuwsgierig? Bel ons voor direct contact. Of mail ons en ontvang meer informatie over het project. 

Bel ons
06-40743117
Mail ons

Bouw je droomhuis

Hoe woon jij graag? Kies jouw stijl op buitengoed De Eikenhorst. Landelijk of modern, in kleurtinten die passen bij de omgeving. Laat je inspireren.